Over ons - Werken bij
Selecteer een pagina

Over ons

Dit zijn wij.

Home » Over ons

Sallandse nuchterheid

Pactum Installatietechniek in Deventer is een installatiebedrijf met ruim 60 medewerkers. Een echte totaal-installateur, thuis in de vele disciplines van de installatietechniek. Dat maakt het werken ook afwisselend en uitdagend. En alles met een Sallandse nuchterheid: open, eerlijk en betrouwbaar.

Goed uitgerust

Installeren en renoveren…en ook sterk gericht op service en onderhoud van bestaande installaties. Het is misschien cliché, maar je bent echt het visitekaartje van Pactum als je bij een van onze klanten bent. Daarom willen wij dat je goed voor de dag komt en voorzien wij je van een volledig ingerichte transporter met goed gereedschap, Ipad en smartphone en natuurlijk nette bedrijfskleding. Jij zorgt voor een praatje bij de klant en netheid in werken.

Toonaangevend? Heus wel!

We ontwerpen, begeleiden en installeren projecten tot in de details. Van ziekenhuis tot gemeentehuis, van traditioneel tot volledig duurzaam. Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op installatiegebied vinden we dan ook erg belangrijk. Dit zien we terug in de oplossingen die we door onze kennis en ervaring kunnen bieden.

Voor meer informatie over Pactum Installatietechniek en de projecten die we doen kun je een kijkje nemen op onze corporate website.

Geen passende vacature, wel interesse?

Laat het ons weten via een open sollicitatie per mail. We groeien nog steeds en wie weet is er binnenkort een passende functie beschikbaar.